Hey Gidi Günler

Kayıp Kafe PosterEvde yazı yazdığım antika bir bilgisayar var. (99’dan kalma) İşte bu bilgisayar geçenlerde sorun çıkarmaya başladığı için yıllar sonra formatla tanıştı.

Format öncesi HD’de neler var neler yok, bakayım da yedek alayım diye bir çalışma başlattım. Ve birbirinden ilginç şeylerle karşılaştım. (99-2000’den kalma). Bunlardan biri Kayıp Kafe zamanında hazırladığımız posterdi.

Ayrıca bir iki foto da vardı. Kayıp 01İlk foto da Ozzy bana ve Mortaç’a bir şeyler anlatıyor. (Neydi acaba merak ettim. :)) Arka tarafta köpükten hazırladığımız Warhammer 40K için terrainler üst üste yığılmış. (Her Perşembe Warhammer workshop günüydü. Minyatürlerimizi boyar ya da terrainler hazırlardık.) Kayıp Kafe 02İkinci foto da Ozzy ve S.Murat kapışmak üzere olan bir savaşçıyla büyücü olmuşlar. Ya da fotoyu çekene dalmak üzereler emin olamadım.:) Öndeki masa minyatürleri boyadığımız masa o yüzden darmadağın.

Antikamın HD’sinde bunlarla karşılaşınca ‘hey gidi günler,’ dedim kendi kendime. Çok güzel zamanlardı. Çok keyifliydi. Bu keyfe ortak olmuş olan herkese çok teşekkür ederim.

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine − 6 =