Minyatür Boyamaya Çok Yaklaştım

18-10-07
Mines of MoriaWarhammer – 40K – Lord of the Rings minyatürü boyamayı çok istediğimi bilen bilir. Kayıp Kafe zamanında Tuffy ile ortak bir Dark Eldar ordumuz vardı. Onca yıl sonra tekrar nasıl ve ne zaman başlayacağımı bilmezken yardım Tamer ve Işıl’dan geldi. Geçen sene Prag’a tatile giden Cenk ve Tamer hoca kurşun, bir Dwarf minyatürü getirmişti Prag’dan, hediye olarak. Bu yılda Amsterdam’a tatile giden Tamer hocam, Işıl’la ikisi için hazırladığım site ara yüzüne teşekkür olarak, Lord of the Rings, Mines of Moria minyatür seti getirmiş. Bir insana bu kadar mı kalbinden vurulur. Teşekkürler Tamer hocam, teşekkürler Işıl.


Minyatürleri alınca direk boya için Sihir’e gittim. (Eski Sihir değil tabi ki. Bu dükkan olan ve Warhammer minyatürleri satan sihir.) Ama Sihir Bakırköy’e taşınmış ve duyduğum kadarıyla eskisi gibi aradaığında pek bulunamıyormuş.

Neyse Funda ve ben heyecanla, Zafer’in İngiltere’den dönmesini bekliyoruz. Çünkü boya siparişi verdik.

Bu yazıyı okuyan ve Warhammer’ı bilen arkadaşlara bir sorum olacak. İlerisi için; bu minyatüler Rewell denilen uçak, asker maketi firmasının boyalarıyla boyanıyor mu? Çünkü bu firmanın yüzlerce renk boyasını buldum. Deneyen varsa beni haberdar ederse çok mutlu olurum.

Kendi sorumu kendim cevaplayayım. Rewell’in su bazlı boyaları (küp kutularda) çok iyi iş görüyor.

Games Workshop

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × one =