Kurtadam

Kurtadam Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde keyifli zaman geçirmek için çok güzel bir oyun. Tavsiye ederim.

“Bir oyunda kurtadamdım. Yulay’ı da kurtadam sanıyordum ve o beni arbeletle vurdu. Ama ben Yulay’ın kurtadam olduğuna nerdeyse emindim, ‘eğer kendini açık etmemek için beni vurduysan, oyun bitince seni gerçekten ısıracağım,’ diye bağırıyordum. Oysa o kahkahalarla gülüyordu. Sonunda insan çıktı.”


Oyunun tanıtım yazısı

Hikayemiz 17. Yy’da Avrupa’da geçiyor. Kurtadamlar ciddi bir tehdit oluşturmuş, gitgide artan saldırılarıyla kasaba sakinlerine aman vermiyorlar. Tehlikenin büyüdüğünü gören insanlar organize olarak kurtadamlardan kurtulmayı amaçlamışlar. Her gece kasabada nöbet tutan oyuncular kurtadamların saldırılarına karşı koymaya çalışıyorlar, fakat bu sandıkları kadar kolay olmuyor. Kurtadamlar insanların içine sızdığı için kimin insan, kimin kurtadam olduğunu söylemek oldukça zor. Kimse kimseye güvenemiyor. Peki sen kime güveneceksin?

4-8 kişilik bu eğlenceli rol oyununda kimi zaman arkadaşlarının gözünün içine bakarak yalan söyleyecek, kimi zaman yok yere vurulduğun için onları suçlayacaksın. Fakat heyecan hiç düşmeyecek ve ister kurt ister insan ol, kendi grubunu zafere taşımak için herşeyi yapacaksın.
Kurtadam oyununu hazırlayan Oyun Mühendisi hobbygaming cafe’nin linki

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × 1 =